top of page
Osanyin.07.jpg

OVER ONS

Over ons

Door Positief gebruik van CBD-olie in onze directe omgeving zijn wij ons gaan interesseren in dit product.

 

Uit research en recente media informatie is gebleken dat helaas veel grote concerns in deze branche gaan voor kwantiteit dan voor kwaliteit van hun product. 

 

Daarom willen wij ons product graag in de aandacht brengen aan iedereen jong of oud en iedereen die een huisdier heeft.

 

Deze producten zijn bij ons vrij van zware metalen, pesticiden, schimmels en THC vrij. Dit begeleiden wij met certificaten van laboratorium analyses. 

 

In Zwitserland heeft een professor waar wij mee samenwerken een heldere natuurlijke CBD olie ontwikkeld van premium kwaliteit.

Het product voldoet volledig aan de Europese, Zwitserse en Nederlandse wetgeving en is THC vrij. 

 

CBD-olie is anders dan wiet-olie. Om een belangrijk misverstand direct aan te strepen. CBD-olie is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet hetzelfde als THC- of wiet-olie, en je word er niet high van. 

Zo heeft CBD-olie een geheel andere werking op het lichaam dan THC-houdende cannabis producten, met de focus op het ondersteunen bij ziektes, of het verzachten van lichamelijke klachten van allerlei soort. 

 

CBD-olie is een in snel tempo in populariteit toenemend product, wordt door velen gezien als ‘wondermiddel’ en gebruikt voor de meest uiteenlopende kwalen, ziekten en ongemakken. Toch zijn velen nog sceptisch. 

Daarom nemen wij deel aan markten en bijeenkomsten om iedereen te informeren. Neem een kijkje op de website of onze facebookpagina of neem contact op met vragen en opmerkingen

Contact opnemen
d5ea4-swiss-made2021website.webp
Contact opnemen
bottom of page